Month: May 2018

Како да изберете косилка за трева? Косилката за трева и уредните и убави тревници секогаш одат заедно. Тревата ќе биде поубава ако се коси почесто, бидејќи со самото косење тревата се згуснува и добива форма на тепих. Изборот на косилката...

Read more