Како да изберете косилка за трева? Косилката за трева и уредните и убави тревници секогаш одат заедно. Тревата ќе биде поубава ако се коси почесто, бидејќи со самото косење тревата се згуснува и добива форма на тепих. Изборот на косилката...

Read more

Направи сам дрвен стол За сите љубители на рустичниот изглед овој стол направен од едно парче цврсто дрво додава топлина во вашата градина или дневна соба. Следниот водич ви покажува како најлесно можете да си направите ваков прекрасен стол од...

Read more