Купи по Бренд

STIHL

Број еден бренд за моторни пили како и цела гама на апарати, вклучувајќи моторни коси и чистачи, ножици и секачи за жива ограда, апарати за чистење, и многу други.

Види ги сите производи

KLINGSPOR

Еден од водечките светски производители на високо квалитетни абразивни производи за сечење, обработка на површини и симнување на материјал.

Види ги сите производи

BLACK + DECKER

Повеќе од еден век на DIY иновации! Од своето основање во 1910 година па до денес Black+Decker е фирма која секогаш е во лидер со иновативните производи за DIY намена.

Види ги сите производи
dewalt Logo

DeWalt

Mилиони професионалци во светот го избираат DEWALT поради докажаните перформанси и фокус на иновациите и новата технологијата.

Види ги сите производи

BOSCH

Bosch е лидер на светскиот пазар за електрични алати и прибор. Фирмата е посветена на иновации и секоја година, Bosch додава повеќе од 100 нови алатки на светскиот пазар.

Види ги сите производи

METABO

METABO нуди за професионалци низ целиот свет широк спектар на моќни алатки за употреба во најтешките услови.

Види ги сите производи

DAIHEN VARSTROJ

DAIHEN VARSTROJ има долгогодишно искуство во областа на заварување, сечење и роботизација, а во исто време има и понуда на широк спектар на иновативни решенија.

Види ги сите производи

Mak Star

Mak Star е домашна компанија која произведува инвертерни апарати за заварување по најсовремена IGBT технологија, полначи за акумулатори, стартери за возила и стабилизатори за напон.

Види ги сите производи

REM POWER

REM POWER Секој од нашите производи нуди уникатна симбиоза на првокласни материјали, ергономски диајн и високо квалитетна Геманска технологија.

Види ги сите производи

NOVOTERM

NOVOTERM Високо квалитетни пумпи, стндардизирани, сигурни, проверени и сертифицирани производи кои задоволуваат широк спектар на потреби.

Види ги сите производи

FARM by WÜRTH

FARM е под бренд на компанијата Wurth а со тоа како светски познат бренд претставува оврска за квалитет и иновација.

Види ги сите производи

UNIOR

Униор рачните алати се наоѓаат меѓу водечките производи во Европа.
Со избор на Униор рачниот алат го избирате најпрофесионалниот алат.

Види ги сите производи

FLAMEX

FLAMEX - Фирма специјализирана за врезно нарезен алат.

Види ги сите производи

MAKITA

MAKITA работи на постојано подобрување на своите производи во сите аспекти, од потрошувачка на енергија до ергономски дизајн и функција.

Види ги сите производи