Телефони за контакт и нарачки:

+389 76 311 600 / (VIBER)

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Петок од 8:00 – 16:00 часот.

За време на викенди и празници не работиме.

Адреса:
ул. Козјачка 8б 1300 Куманово Македонија
e-mail: alatzase@t.mk