Почитувани потрошувачи!

Во моментот страната е сеуште во подготовка така да посакуваниот продукт може да го порачате единствено по телефон на следниве броеви 031 452 595 или на 076-311 600. Од 08:00 до 16:00 часот секој работен ден од понеделник до петок или преку еmail на alatzase@t.mk..

Плаќањето во моментот може да се изврши на следниве начини:

  1. Преку ваша трансакциска сметка на нашата жиро сметка.
  2. Во готово при испорака преку поштенска служба.
  3. Вирмански како правно лице.

Испораката на производите е од наш лагер во рок од 24 часа по добиената уплата.

Доставата во моментот се врши преку карго служба на целата територија на Р. Македонија.

За реонот на Куманово вршиме наша достава до врата на купувачот.

 

 

Постојат три начини да купите од нас:

1. Прв начин е нарачката да ја направите преку нашата веб страница.

2. Втор начин е ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, истата да ја направите преку нашите телефонски броеви 031/452-595 076/311-600 или преку еmail на alatzase@t.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака
  • и контакт телефонски број

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Работно време на операторите; понеделник до петок од 8:30 – 16:00 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

3.  Трет начин е да дојдете директно кај нас во нашата продавница лоцирана на улица Доне Божинов бб Куманово, телефон за контакт 031/433-066.