Како до евтин акумулаторски алат за домашна употреба?

Со толку многу опции на алатки на сите ценовни нивоа, понекогаш е многу тешко да се дознае која опција нуди најдобра вредност и како да ја добиете најдобрата цена.

Денеска во светот на Акумулаторскиот алат произведувачите нудат опција на користење на повеќе алатки со користење на една батерија.

Matrix x-one 20V

MATRIX X-ONE 20V – системот нуди оптимално и евтино решение за домашна употреба. Без разлика дали треба да поставите некоја полица, или вршите повеќе поправки во вашиот дом.

MATRIX X-ONE 20V системот е со 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА!

Како да заштедите?

Начин на кој функционира е една батерија за сите алатки.

1. Начин

Купувате една или две батерии од 2.0Ah или 4.0Ah од MATRIX X-ONE 20V системот, (2.0Ah или 4.0Ah) значи колку долго временски вашата машината ке работи. И секако ви препорачуваме брз полнач од MATRIX X-ONE 20V системот кој ги полни батериите за време од 1 час.

Тука можете да ги погледнете батериите и полначот.

2. Начин

Ако имате потреба од акумулаторска дупчалка/одвртувач купувате кит од Акумулаторска дупчалка MATRIX AKN 20V-2-2 X-ONE

Која содржи сет од акумулаторска дупчалка, две батерии, брз полнач и доаѓа во куфер.

Како да купите дополнително евтин акумулаторски алат?

Кога сте избрале еден од двата начина да обезбедете батерии и полнач MATRIX X-ONE 20V системот ви нуди опција да се надградите и за малку пари да добиете цел сет од алатки кои ги користат истите батерии.

На тој начин вие заштедувате при купувањето бидејки секоја наредна алатка која ке ја вклучите во системот MATRIX X-ONE 20V нема да ве оптерети да давате дополнителни средства за нови батерии и полначи бидејки ке користите една батерија за сите алатки.

MATRIX X-ONE 20V системот ви ги нуди следниве машини без батерии за да ја направите вашата барана комбинација.