Агрегат за струја MAKITA EG2850A

//Агрегат за струја MAKITA EG2850A

Агрегат за струја MAKITA EG2850A

49,999.00 ден

Агрегат за струја MAKITA EG2850A

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Агрегат за струја MAKITA EG2850A

Карактеристики и предности

 • AVR алтернатор со високи перформанси
 • AVR е полубранов фазно контролиран тиристор од тип на автоматски регулатор на напон и го сочинува делот од системот за побуда
 • Моторот е во согласност со EUROII емисија на гасови за еколошки стандарди
 • Високи перформанси со OHV моторот и AVR алтернаторот
 • Екстремно лесно одржување

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор: 4 – тактен
 • Потрошувачка: 1,2 l/h
 • Резервоар за гориво: 15 l
 • AC излез: 50 Hz / 2,6 kVa
 • Макс. AC излез VA: 50 Hz / 2,8 kVa
 • Димензии: 600 x 442 x 450 mm
 • Тежина: 52.8 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.