Бензинска мултифункционална глава MAKITA EX2650LH

/, Моторни пили за дрво, Моторни Тримери за Трева/Бензинска мултифункционална глава MAKITA EX2650LH

Опис на производот

Бензинска мултифункционална глава MAKITA EX2650LH

Карактеристики и предности

 • Систем за замена на додатоците кој овозможува да се менуваат и ставаат додатоци со леснотија
 • Макита Мини 4-тактниот мотор (MM4) е почист и поефикасен од алтернативните, со трошоци пониски до 60%
 • Ергономски дизајнираната, голема ашовна дршка
 • 8 различни додатоци

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор: 4 – тактен
 • Моќност на мотор: 1.1 Hp
 • Работен волумен: 25,4 cm³
 • Резервоар за масло: 0,08 l
 • Резервоар за гориво: 0,6 l
 • Дршка: “D” форма
 • Димензии: 975 x 242 x 241 mm
 • Тежина: 4.6 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.