Бензинска режалка MAKITA EK8100WS

Почетна/Бензински машини/Бензинска режалка MAKITA EK8100WS

Бензинска режалка MAKITA EK8100WS

84,999.00 ден

Бензинска режалка MAKITA EK8100WS

Шифра за нарачка:

Опис

Бензинска режалка MAKITA EK8100WS

Карактеристики и предности

 • Ниска емисија на издувни гасови според 2002/88/EC за заштита на животната средина и погодности за корисникот со SLR технологија
 • Оптимален проток на воздух за ладење за добра состојба при тешки работни услови
 • До 15% помала потрошувачка на гориво со SLR технологија
 • Автоматско ниво на гас при студен старт/саух положба
 • Подготовка за влажно дупчење
 • Систем за намалени вибрации
 • Вентил за декомпресија

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор: 2 – тактен
 • Работен волумен: 81 cm³
 • Пречник на диск: 400 mm
 • Пречник на насадниот отвор: 25,4 mm
 • Макс. длабочина на сечење: 147 mm
 • Моќност на мотор: 5,71 Hp
 • Резервоар за гориво: 1,1 l
 • Тежина: 10.6 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Рeгистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.