Бензинска телескопска пила MAKITA EY2650H25H

///Бензинска телескопска пила MAKITA EY2650H25H

Опис на производот

Бензинска телескопска пила MAKITA EY2650H25H

Карактеристики и предности

 • Телескопска моторна пила со стап со Makita 4 – тактен MM4 мотор
 • Макита Мини 4-тактниот мотор (MM4) е почист и поефикасен од алтернативните, со трошоци пониски до 60%
 • Лесна продолжена пила за дрва за намалена можност за повреда на корисникот
 • Повеке позиционен систем за подмачкување овозможува работа под секаков агол
 • Долг телескопски стап прилагодлив од 272 cm до 392 cm
 • Ниско ниво на бучава за удобно работење

Спецификација на продуктот

 • Тип на мотор: 4 – тактен
 • Моќност на мотор: 1.1 Hp
 • Работен волумен: 25,4 cm³
 • Резервоар за масло: 0,21 l
 • Резервоар за гориво: 0,6 l
 • Чекор на верига: 3/8 “
 • Широчина на нут: 1,3 mm
 • Должина на лист на пила: 255 mm
 • Тежина: 7.2 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.