Бензински моторен сет MTX PGT 4 in 1-2

///Бензински моторен сет MTX PGT 4 in 1-2

Опис на производот

Бензински моторен сет MTX PGT 4 in 1-2

Карактеристики и предности

  • Моќна мултиалатка 4 во 1 опремена со ултралесен бензински мотор
  • Практична за сите видови задачи во дворот и градината
  • Телескопски тример за зива ограда погодно за високи и тешкодостапни места
  • Тример со конец за дворови, тревници и тешко достапни агли
  • Четка за сечење за грмушки и викоса и дебела трева
  • Тример со конец за дворови, тревници и тешко достапни агли
  • Пила за тешко достапни гранки и дебели грмушки
  • Ефикасен мотор со високи перформанси во компактен дизајн

Спецификација на продуктот

Произведувач           MATRIX
Модел PGT 4 in 1-2
Моќност 1.15 Hp
Зафатнина на моторот 32.6 cm3
Макс. број на вртежи 9500 / rpm
Диск      255 x 25.4 x 1.4 mm
Дијаметар на сечење со конец 430 mm
Дебелина на конец 2.4 mm
Резервоар за гориво 825 ml
Тежина 7.5 kg


Matrix logo

 

 

 

Гаранција 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.