Бензински моторен тример BC SMART 52

///Бензински моторен тример BC SMART 52

Бензински моторен тример BC SMART 52

8,250.00 ден

Економичен бензиснки тример MTD BC SMART 52 е 2-тактен моторен тример за косење трева со мотор од 1.45 kW. Полуавтоматска глава глава има дијаметар на откос од 42 цм и овозможува едноставно користење покрај ивици на огради, патишта, и помали тревни површини.

Шифра за нарачка: 33815

Опис на производот

Бензински моторен тример BC SMART 52

 

Спецификација на продуктот

Моторен тример BC SMART 52
Тип на гориво (бензин 95 и масло двотактол) 3l./100 ml
Моќ на моторот 1,45 KW
Мотор 2 тактен
Број на вртежи на моторот 12000 rpm
Косен дел со конец 42 cm
Косен дел со нож 25.5 cm
Зафатнина 51.7 cm 3
Дебелина на најлонскиот конец 2.4 mm
Големина на резервоар 1,2 литри
Деллива рачкa Да
Тежина: 7.5 kg

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…