Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT52

///Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT52

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT52

8,999.00 ден

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT52

Шифра за нарачка: 1008

Опис на производот

Бензински моторен тример FARM by WÜRTH FT52

 

Спецификација на продуктот

 

Моторен тример FARM FT52
Тип на гориво Мешавина
Моќ на моторот 1,6 KW
Мотор 2 тактен со воздушно ладење
Број на вртежи на моторот 7500 rpm
Косен дел со конец 44 cm
Косен дел со нож 26 cm
Зафатнина 52 cm 3
Дебелина на најлонскиот конец 2.4 mm
Големина на резервоар 1.2 литри
Сечиво Метално (3Т) и трим глава

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.