Бензински моторен тример REM BCEm 427 B

///Бензински моторен тример REM BCEm 427 B

Бензински моторен тример REM BCEm 427 B

7,990.00 ден

REM POWER Бензински моторен тример Elektro maschinen BCEm 427 B 1.5kW, 41cm.

Шифра за нарачка: 4270

Опис на производот

REM POWER Бензински моторен тример Elektro Maschinen BCEm 427 B.

 

Спецификација на продуктот

Моторен тример REM BCEm 427 B
Тип на гориво (бензин 95 и масло двотактол)
Моќ на моторот 1,5 KW
Мотор 2 тактен
Број на вртежи на моторот 8500 rpm
Косен дел со конец 41 cm
Косен дел со нож 25.5 cm
Зафатнина 42.7 cm 3
Големина на резервоар (l) 0,8 lit
Тежина: 7.7 kg

Испорака:

  • Глава со конец и нож.
  • Мерен сад за правилна мешавина на гориво.
  • Ремен за носење на машината.
  • Клуч за свеќица.

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…