На Попуст

Брусен Диск Klingspor PS 33 Ф-150 mm Gr.150

20.00 ден 16.00 ден

Брусен Диск Klingspor PS 33 Ф-150 mm Gr.150
Самоприцврстувачки диск Klingspor со хартиена подлога. Нарочито погоден за обработка на бои, лакови, китови, дрво и пластика.
Гранулација на зрно: 150
Димензија на диск: Ф 150 мм
Наменет за машинска употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Спореди

Опис на производот

Брусен диск Klingspor PS 33 Ф-150 mm Gr.150

Самоприцврстувачки диск Klingspor со хартиена подлога. Нарочито погоден за обработка на бои, лакови, китови, дрво и пластика.

Гранулација на зрно: 150

Димензија на диск: Ф 150 мм

Наменет за машинска употребa.

rotaciona slajferka

 

 

Карактеристики:

Примена за : Бои, лакови, китови, дрво и пластика.

Сврзувачко средство: Смола Тип на зрно: Al.oksid Тип на гранулација: Полуотворен Подлога: B-хартија
Предности:

  1. Висококвалитетна брусна хартија наменета за обработка на бои, лакови и китови.
  2. Високи перформанси во отстранување на материјал при брусење.
  3. Долготраен поради додатен слој на активна супстанца steirat.