Брусна Хартија Во Ролна Klingspor PS 33 C Gr.80

1,600.00 ден

Брусна Хартија Во Ролна Klingspor PS 33 C Gr.80
Гранулација на зрно: 80
Димензија на ролна : 115 мм х 50000 мм
Примена за: Бои, лакови, китови и дрво.
Наменета за машинска или рачна употребa.
Цената е за ролна од 50 метри должни.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Спореди

Опис на производот

Брусна хартија во ролна Klingspor PS 33 Gr.80

Високо квалитетна брусна хартија, Нарочито погодна за обработка на бои, лакови и китови но исто така и за дрво.

Гранулација на зрно: 80

Димензија на ролна : 115 мм х 50000 мм

Наменета за машинска или рачна употребa.

masinskaracna

 

 

 

 

Карактеристики:

Примена за : Бои, лакови, китови и дрво.

Врзувачки елемент: Смола Тип на зрно: Al. oksid Тип на гранулација: Полу-отворен Подлога: C – хартија
Предности:

  1. Висок степен на отстранување на материјал.
  2. Благодарејќи на активната супстанца запушувањето е сведено на минимум.
  3. Долг век на употреба.
  4. Добра издржливост и флексибилност.