Брусно Платно На Парче Klingspor KL 371 X Gr.60

Брусно Платно На Парче Klingspor KL 371 X Gr.60

40.00 ден

Брусно платно на парче Klingspor KL 371 X Gr.60
Брусно платно на парче наменето за брусење на метал, неметал и универзални потреби.
Гранулација на зрно: 60
Димензија на парче : 230 мм х 280 мм
Наменетo за рачна употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Опис

Брусно платно на парче Klingspor KL 371 X Gr.60

Брусно платно на парче наменето за брусење на метал, неметал и универзални потреби.

Гранулација на зрно: 60

Димензија на парче : 230 мм х 280 мм

Наменет за рачна употребa.

racna

 

 

 

 

Карактеристики:

Примена за : Метал, неметал и универзална

Врзувачки елемент: Лепило Тип на зрно: Al.oksid Тип на гранулација: Затворен Подлога: X – памук.
Предности:

  1. Поволен производ за ручно брусење на профилирани површини.
  2. Оптимално прилагодување поради флексбилна памучна подлога.
  3. Чисто и едноставно сечење на листот по мерка.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.