Чистач за подови RЕМ SMB 1752/815

Чистач за подови RЕМ SMB 1752/815

279,999.00 ден

Чистач за подови RЕМ SMB 1752/815

Шифра за нарачка:

Опис

Чистач за подови RЕМ SMB 1752/815

Карактеристики

  • Високо квалитетен и ефикасен вакум мотор
  • Контролен панел со заштита од вода и влажност
  • Голем резервоар за раствор и за собирање
  • Монтирање и замена на четки и бришач без алат
  • Електричен вентил
  • Електронско прилагодување на водата
  • Дополнителна заштита од корозија
  • Дигитален мерач на време
  • Вклучени батерии и полнач

Спецификација на продуктот

Чистач за подови REM Elektro Maschinen SMB 1752/815
Продуктивност при максимална брзина 1750 m² / h
Ширина на чистење 500 mm
Ширина на усисување 815 mm
Број на четки 1
Моќност на мотор за усисување 480 W
Подесување на четка горе/долу рачно
Движење на машината автоматско
Максимална брзина 0 – 3.5  km/h
Резервоар на раствор 40 l
Собирен резервоар 50 l
Батерии 2 x 12V
Максимално работно време 130 min
Напон 24 V
Димензии 1230 x 516 x 960 mm
Тежина 139 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.