На Попуст

Дијамантски диск за сечење плочки Klingspor DT 300F 230mm

1,290.00 ден 990.00 ден

Дијамантски диск за сечење плочки Klingspor DT 300F 230mm.
Димензија на плоча: Ф 230 х 2.3 х 22,23 мм
Наменетa за машинска употребa.

Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Спореди

Опис на производот

Дијамантски диск за сечење плочки Klingspor DT 300F 230mm

Дијамантски диск за сечење плочки Klingspor DT 300F 230mm.

Димензија на плоча: Ф 230 х 2.3 х 22,23 мм

Наменетa за машинска употребa.

brusalica

 

 

 

Карактеристики:

Примена за : Плочка и цреп.

Предности:

  1. Исплатив и квалитетен дијамантски диск за сечење плочки.
  2. Чист рез во текот на обработка и сечење на плочките.