Еднорачна батерија за бојлер ROSAN JA362001

Почетна/ROSAN, Чешми за кујна и умивалник, Чешми и туш батерии/Еднорачна батерија за бојлер ROSAN JA362001

Опис

Еднорачна батерија за бојлер ROSAN JA362001

Еднорачна батерија за бојлер ROSAN JA362001

Технички податоци:

 • Еднорачна батерија
 • Ѕидна монтажа
 • Отворена врска бојлер-батерија
 • Намален проток 3 – 5 lit/min
 • Керамичка мешалка KEROX® 35NDO HWS
 • INOX 304| розетна
 • Подвижен излив 180mm
 • Класа на бучност II

Работни услови:

 • Максимален работен притисок: 5 bar
 • Препорачан работен притисок: 3 bar
 • Минимален работен притисок: 1 bar
 • Максимална дозволена температура: 80°C
 • Препорачана температура на вода: 60°C

 

 

Rosan logo

 

 

 

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Вие исто така би сакале…