Еднорачна батерија за туш ROSAN ЈА371251

Почетна/ROSAN, Батерии за када и туш, Чешми и туш батерии/Еднорачна батерија за туш ROSAN ЈА371251

Опис

Еднорачна батерија за туш ROSAN ЈА371251

Еднорачна батерија за туш ROSAN ЈА371251

Технички податоци:

 • Еднорачна батерија
 • Ѕидна монтажа
 • Керамичка мешалка KEROX® 35
 • Easy Clean туш рачка
 • Heavy Duty ексцентар колена
 • Полирана INOX 304 розетна
 • Зглобна туш роза D.200m
 • Прилагодлива туш шипкка за туширање д.25mm
 • Двојно плетено туш црево 1.5m
 • Прекинувач со керамички инсерт
 • Heavy Duty ексцентар колена
 • Класа на бучност I

Работни услови:

 • Максимален работен притисок: 5 bar
 • Препорачан работен притисок: 3 bar
 • Минимален работен притисок: 1 bar
 • Максимална дозволена температура: 80°C
 • Препорачана температура на вода: 60°C

 

 

Rosan logo

 

 

 

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Вие исто така би сакале…