Еднорачна батерија ѕидна ROSAN ЈА321001

Почетна/ROSAN, Чешми за кујна и умивалник, Чешми и туш батерии/Еднорачна батерија ѕидна ROSAN ЈА321001

Опис

Еднорачна батерија ѕидна ROSAN ЈА321001

Еднорачна батерија ѕидна ROSAN ЈА321001

Технички податоци:

 • Еднорачна батерија
 • Ѕидна монтажа
 • Проток на класа Z – 7 min/lit
 • NEOPERL® PERLATOR® COIN SLOT®
 • Керамичка мешалка KEROX® 35
 • Heavy Duty ексцентар колена
 • Полирана INOX розетна
 • Подвижен излив 150mm
 • Класа на бучност I

Работни услови:

 • Максимален работен притисок: 5 bar
 • Препорачан работен притисок: 3 bar
 • Минимален работен притисок: 1 bar
 • Максимална дозволена температура: 80°C
 • Препорачана температура на вода: 60°C

 

 

Rosan logo

 

 

 

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Вие исто така би сакале…