Електрична Коса STIHL FSE 31

3,300.00 ден

Електрична Коса STIHL FSE 31
Лесна и едноставна за употреба 245 W – Електрична Коса STIHL FSE 318 за косење на трева. Наменета за косење покрај ѕидови, дрвја и за ивици на вашиот тревник, тој е идеален за скратување на рабовите на тревата и за завршен допир на вашата градина или тревник.

Спореди

Опис на производот

Електрична коса STIHL FSE 31

Многу лесна електрична коса за трева со ергономска рачка (245 Watt) STIHL FSE 31

Мошне лесна и тивка електрична коса за трева. Со штелувачка рачка и глава за косење која е подесива под агол. Идеална за тримирање и расчистување во области осетливи на бучава.

Технички податоци:

Вкупна должина cm 110
Тежина kg 2.8
Напон V 230
Дијаметар на сечење mm 245
Јачина  (Watt) 245
Ниво на звук dB(A) 82
Ниво на звучна моќност dB(A) 92
Ниво на звучна моќност dB(A) 108

Аголно подесување на делот за косење

 

Stihl FSE 31 agol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аголното подесување на главата за косење овозможува оптимален агол на главата во однос на подлогата без разлика на висината на кориснокот. Идеална за косење на агли за тревници и на потешко пристапни места.

Безалатно подесива рачка

Stihl FSE 31 racka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рачка со систем за подесување може да биде лесно позиционирана без употреба на никаков алат.