Електрична косилка FERM 1100W-320mm LMM1011

///Електрична косилка FERM 1100W-320mm LMM1011

Електрична косилка FERM 1100W-320mm LMM1011

4,999.00 ден

Електрична косилка за трева FERM 1100W-320mm LMM1011

Шифра за нарачка: 10110

Опис на производот

Електрична косилка FERM 1100W-320mm LMM1011

Спецификација на продуктот

  • Електрична косилка FERM 1100W-320mm LMM1011
  • Напон: 230V˜, 50Hz
  • Моќност: 1100W
  • Ширина на косење: 320mm
  • Брзина на празен од: 0-3.300/min.
  • Висинанакосење (3 нивоа) 28 – 48 – 68mm
  • Дијаметарнатркала: 140mm
  • Волуменнакорпазатрева: 28L
  • Безбедносен прекинувач за двете раце
  • Тежина: 7.0kg

 

 

Гаранција 1 години.

FERM logo

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.