Електрична косилка за трева BEKGER 1000W

///Електрична косилка за трева BEKGER 1000W

Електрична косилка за трева BEKGER 1000W

3,490.00 ден

Електрична косилка за трева BEKGER 1000W

Шифра за нарачка: 30125

Опис на производот

Електрична косилка за трева BEKGER 1000W

 

Спецификација на продуктот

Електрична косилка BG1000
Моќ на моторот 1000 W
Мотор Асинхрон мотор
Нож 32 cm
Зафатнина на корпа за трева 28 литри
Површина на косење до 150 m2
Нивоа на висинско подесување 3 нивоа
Тежина: 12 kg

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.