Електрична косилка за трева FARM FI1600EI

///Електрична косилка за трева FARM FI1600EI

Електрична косилка за трева FARM FI1600EI

8,400.00 ден

Електрична косилка за трева FARM by WÜRTH FI1600EI

Шифра за нарачка: 1006

Опис на производот

Електрична косилка за трева FARM FI1600EI

 

Спецификација на продуктот

Електрична косилка FI1600EI
Моќ на моторот 1600 W
Мотор Асинхрон мотор
Нож 38 cm
Зафатнина на корпа за трева 50 литри
Површина на косење до 400 m2
Нивоа на висинско подесување 5 нивоа 20-65 cm
Тежина: kg

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.