Електрична пила FARM by WÜRTH FARM20E

5,500.00 ден

Електрична пила FARM by WÜRTH FARM20E со должина на меч од 40 цм и јачина на мотор од 2000 Watt.

Спореди

Опис на производот

Електрична пила FARM by WÜRTH FARM20E

 

Спецификација на продуктот

 

Електрична ножица модел FARM by WÜRTH FZO550E
Напојување 230V/240V~50Hz
Должина на меч 40 cm
Резервоар за уље 220 ml
Должина на кабел 25 cm
Јачина 2000W
Брзина на ланец 12 m/s

 

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.