Хидрофор Black+Decker BXGP 600PBE 600W

Хидрофор Black+Decker BXGP 600PBE 600W

8,999.00 ден

Хидрофор Black+Decker BXGP 600PBE 600W.

Шифра за нарачка: 1604

 

 

Опис на производот

Хидрофор Black+Decker BXGP 600PBE 600W

 

Карактеристики и предности

  • Хидрофор Black+Decker BXGP 600PBE 600W.
  • 3100 l/h max проток на вода.
  • 19 Литарска боца.
  • Автоматски прекинувач.
  • Моќен  мотор.
  • Високи перформанси.
  • Заштита на моторот од прегрјување.

Спецификација на продуктот

Произведувач Black+Decker
Модел BXGP 600PBE 600W
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 600 W
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 35 m
Проток на вода за литри/час 3100 l/h
Температура на вода max 35 °C
Работен притисок 3.5 bar
Приклучок на влез/излез 1″
Заштита на мотор од прегрјување IP X4
Должина на кабел метри 1 m
Tежина кг 10.8kg

Black+Decker-logo

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…