Хидрофор FARM by WÜRTH FBPH1000

Хидрофор FARM by WÜRTH FBPH1000

11,000.00 ден 8,799.00 ден

Хидрофор FARM by WÜRTH FBPH1000 може да се употребува за снабдување на домаќинствата со вода и за наводнување. Има едностепена пумпа со куќиште од нерѓосувачки челик.

Шифра за нарачка: 1017

 

Опис на производот

Хидрофор FARM by WÜRTH FBPH1000

Спецификација на продуктот

Произведувач FARM by WÜRTH
Модел FBPH1000
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1000 W
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 44.0 m
Проток на вода за литри/час 3500 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок max 4.4  bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
куќиште на пумпа инокс
Големина на боца 19.0 l

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.