Хидрофор NovoTerm NTP70M 1100W 24L

13,490.00 ден

NovoTerm Austria хидрофор/хидропак за снабдување на домаќинствата со вода.

Спореди

Опис на производот

Хидрофор NovoTerm NTP70M 1100W 24L

Спецификација на продуктот

Произведувач NovoTerm
Модел NTP70M 1100W 24L
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1100 W
Број на вртежи 2850 o/min
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 72.0 m
Проток на вода за литри/час 4800 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок 6.8 bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
Работно коло Mesing
Заштита B/F
Големина на боца 24.0 l
Tежина 35.0 kg

novoterm

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.