Хидрофор NovoTerm NTP70M 1600W 36L со ињектор

///Хидрофор NovoTerm NTP70M 1600W 36L со ињектор

Хидрофор NovoTerm NTP70M 1600W 36L со ињектор

15,990.00 ден

Хидрофор NovoTerm NTP70M 1600W 36L со ињектор  за длабочина до 28 метри и е наменет за снабдување на домаќинствата со вода.

Шифра за нарачка: 2076

Опис на производот

Хидрофор NovoTerm NTP70M 1600W 36L со ињектор

Спецификација на продуктот

Произведувач NovoTerm
Модел NTP70M 1600W 36L со ињектор
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1600 W
Број на вртежи 2850 o/min
Длабочина на усисување на вода 8.0 m со ињектор од 28 метри
Висина на потиснување на вода 65.0 m
Проток на вода за литри/час 4200 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок 6.8 bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
Работно коло Mesing
Заштита B/F
Големина на боца 36.0 l
Tежина 40.0 kg

novoterm

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…