Хидрофор WPEm 3351/24G со инњектор

///Хидрофор WPEm 3351/24G со инњектор

Хидрофор WPEm 3351/24G со инњектор

12,999.00 ден

Хидрофор WPEm 3351/24G со инњектор за усисување на вода на длабочина до 25 м.

Шифра за нарачка: 3351

 

Опис на производот

Хидрофор WPEm 3351/24G со инњектор

Карактеристики и предности

  • Дизајниран за ги решава проблемите со усисната дабочина
  • Опремен со инјектор за усисување на вода на длабочина до 25 м.
  • Моќна пумпа што овозможува пумпање на водата до 56 м.
  • Погоден за домакинства наводнување за комерцијални објекти и сл.

Спецификација на продуктот

Произведувач REM POWER
Модел WPEm 3351/24G со инњектор
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1100 W
Длабочина на усисување на вода 25 М
Висина на потиснување на вода 56 М
Максимален проток на вода 2.6 m3/h
Големина на боца 24 l
Максимален притисок 3  bar

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…