Хидрофор WPEm 3402/20R Basic Line

Хидрофор WPEm 3402/20R Basic Line

9,999.00 ден

Хидрофор WPEm 3402/20R Basic Line

Шифра за нарачка:

 

Опис на производот

Хидрофор WPEm 3402/20R Basic Line

Карактеристики и предности

  • Опремен со едностепена проточна пумпа со куќиште од лиено железо
  • Погоден за домакинства наводнување за комерцијални објекти и сл.

Спецификација на продуктот

Произведувач REM POWER
Модел WPEm 3402/20R
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 800 W
Длабочина на усисување на вода 8 М
Висина на потиснување на вода 38 М
Максимален проток на вода 3.2 m3/h
Големина на боца 19 l
Максимален притисок 3.8  bar

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…