Хидрофор WPEm 5502/24 R Elektro maschinen

///Хидрофор WPEm 5502/24 R Elektro maschinen

Хидрофор WPEm 5502/24 R Elektro maschinen

13,999.00 ден

REM POWER хидрофор WPEm 5502/24 R може да се употребува за снабдување на домаќинствата со вода и за наводнување.

Шифра за нарачка: 25301

Опис на производот

Хидрофор WPEm 5502/24 R Elektro maschinen

Спецификација на продуктот

Произведувач REM POWER
Модел WPEm 5502/24 R
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1300 W
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 50.0 m
Проток на вода за литри/час 4800 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок 1,5 – 3,0  bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
Бучавост (dB (A)) 90
Димензија во мм (ВхШхД) 480х270х570
Големина на боца 24.0 l
Tежина 18.5 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…