Хидрофор WPEm 5552/24 G PREMIUM LINE Elektro maschinen

///Хидрофор WPEm 5552/24 G PREMIUM LINE Elektro maschinen

Хидрофор WPEm 5552/24 G PREMIUM LINE Elektro maschinen

14,999.00 ден

REM POWER хидрофор WPEm 5502/24 R

  • Тивок, сигурен, копактен дизајн и многу пгоден за снабдување со вода од бунари.
  • Опремен со заштита на работа на суво.
  • Ротор од нерѓосувачки челик.

Шифра за нарачка: 25302

 

 

Опис на производот

Хидрофор WPEm 5552/24 G PREMIUM LINE Elektro maschinen

Спецификација на продуктот

Произведувач REM POWER
Модел WPEm 5552/24 G PREMIUM LINE
Напојување 230 V – 50 Hz
Јачина на мотор 1100 W
Длабочина на усисување на вода 8.0 m
Висина на потиснување на вода 45.0 m
Проток на вода за литри/час 4200 l/h
Температура на вода max 40 °C
Работен притисок 1,5 – 3,0  bar
Приклучок на влез/излез 1″/1″
Бучавост (dB (A)) 85
Димензија во мм (ВхШхД) 510x320x550
Големина на боца 24.0 l
Tежина 18 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…