Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E

Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E

37,299.00 ден 34,999.00 ден

Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E + ПОДАРОК  Заштитни ракавици  за заварување Wellington+ Заштитна маска соларна за заварување.

Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E е преносна машина за заварување која користи директна струја. Најчесто се користи за заварување на конструкции и на нерѓосувачки челик со користење на рутилна, основна и целулозна електрода. Многу се погодни за работа на градилишта и во  работилници.

Шифра за нарачка:

Опис

Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E

Карактеристики

 • MMA (REL)/TIG постапка на варење.
 • Заварување со рутилна, базна и целулозна електрода.
 • HOT START – зголемена струја на заварување при палење на лакот.
 • ANTI STICKING- автоматско исклучување на лакот при лепење на електродата.
 • ARC FORCE – спречува лепење на електродата за време на варењето.
 • DC TIG заварување
 • Интермитенција:
 • 50% = 200 A
 • 100% = 160 A

Спецификација на продуктот

 • Инвертерен апарат за заварување VARIN 2005 E
 • Струја на заварување 5 – 200 А
 • Напојување: 220/240V  50/60Hz
 • Осигурувач спор 25 A
 • Дијаметар на електрода до Ф 1,5 – 4,00 мм
 • Димензија на апаратот 440 x 160 x 280 мм
 • Тежина: 7,5 кг

Гаранција на продуктот 2 години.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Можеби ќе ви се допадне…