На Попуст

Крзно за полирање коли 150 мм

1,700.00 ден 850.00 ден

Крзно за полирање коли 150 мм

Спореди

Опис на производот

Крзно за полирање коли 150 мм

  • Самолепливо крзно за полирање коли.
  • Дијаметар ф 150 мм.
  • Препорачан број на вртежи на мапината при нанасање со крзното за полирање 1750 -2400 вртежи.
  • Препорачан број на вртежи на мапината при финиш со крзното за полирање 1750 -2400 вртежи.
  • Максимум број на вртежи 3000.