Ламелен Брусен Диск Klingspor SMT 624 Ф-115 mm Gr.120

130.00 ден

Ламелен Брусен Диск Klingspor SMT 624 Ф-115 mm Gr.120
Конусен ламелен брусен диск Klingspor SMT 624 SUPRA . Погоден за обработка на челик и инокс.
Гранулација на зрно: 120
Димензија на диск: Ф 115 х 22,23 мм
Наменет за машинска употребa.
Цената е за парче.
Јавете се за попусти за фирми и за количини!

Спореди

Опис на производот

Ламелен Брусен Диск Klingspor SMT 624 Ф-115 mm Gr.120

Конусен ламелен брусен диск Klingspor SMT 624 SUPRA . Многу погоден за обработка на челик и инокс.

Гранулација на зрно: 120

Димензија на диск: Ф 115 х 22,23  мм

Наменет за машинска употребa.

brusalica

 

 

Карактеристики:

Примена за : Метал и инокс.

Тип на зрно: Al. cirkon Тип на основа: Стаклени влакна Дизајн: Конусен

Предности:

  1. Многу агресивно го симнува материјалот од површината.
  2. Производ за универзална употреба за обработка на ивици и рамни површини од челик и инокс.
  3. Одлични перформанси во отстранување на материјал при брусење со помош на аголни брусилки со повисока снага и квалитет.
  4. Без дополнително запушување или појава на глазирање.