Ласерско метро 30 m. FERM LDM1001

Ласерско метро 30 m. FERM LDM1001

1,999.00 ден

Ласерско метро 30 m. FERM LDM1001

Опис

Ласерско метро 30 m. FERM LDM1001

Карактеристики и предности

 • Мерач на далечина со калкулатор за волумен и површина
 • Мек зафат
 • Ласерот автоматски се исклучува по 30 секунди
 • Инструментот автоматски се исклучува по 180 секунди
 • Индикатор со звук

Спецификација на продуктот

 • Опсег на мерење: 0,05 – 30m
 • Точност на мерење: (стандардна девијација) +/- 2мм
 • Класа на ласерот: класа II (<mW)
 • Мерење во еден режим: m, ft, u
 • Мерење на континуиран режим: m, ft, in
 • Површина за мерење: m2, ft2, in2
 • Мерење на волуменот: m3, ft3, in3

 

FERM logo

 

 

 

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top