Моторна коса STIHL FS 38

Моторна коса STIHL FS 38

9,800.00 ден 7,499.00 ден

Моторна Коса STIHL FS 38

Лесна и едноставна за употреба 0.65kW – Моторна Коса STIHL FS 38 за косење на трева. Наменета за косење покрај ѕидови, дрвја и за ивици на вашиот тревник, тој е идеален за скратување на рабовите на тревата и за завршен допир на вашата градина или тревник.

Опис

Моторна коса STIHL FS 38

Лесна и едноставна за употреба 0.65kW – Моторна Коса STIHL FS 38 за косење на трева

Најлесна моторна коса STIHL FS 38 за косење на трева. Наменет за косење покрај ѕидови, дрвја и за ивици на вашиот тревник, тој е идеален за скратување на рабовите на тревата и за завршен допир на вашата градина или тревник. Доаѓа стандардно со AutoCut глава и исто така може да се вклопи и PolyCut главата за косење на поголеми тревници.

Технички податоци:

Моќност hp 0.9
Јачина kW 0.65
Зафатнина на моторот cm3 27.2
Тежина kg 1) 4.2
Ниво на звучен притисок со метална алатка dB(A) 2) 96
Ниво на звучен притисок со пластична алатка dB(A) 2) 94
Ниво на звучна моќност со метална алатка dB(A) 2) 109
Ниво на звучна моќност dB(A) 2) 108
Вибрациски вреднсти десно со пластична алатка m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти лево со пластична алатка m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти лево со метална m/s2 3) 8
Вибрациски вреднсти десно со метална алаткаm/s2 3) 8
Вкупна должина cm 4) 147
Дијаметар на сечење mm 380
Големина на резервоарот l 0.33
Поместување cm³ 27.2
Излезна моќност kW/bhp 0.65/0.9
Тежина kg 5) 4.1
Стандардна глава AutoCut mowing head C 5-2

Електронски модул за палење

Elektronski modul za palenje
Ова обезбедува сигурно стартување и работа без проблеми. Системот за палење е целосно заштитен од влага и нечистотија.

Рачна пумпа за гориво (Purger)

Рачна пумпа за гориво (Purger)

Оваа мала пумпа доставува гориво до карбураторот со едно притискање на копче. Ова го намалува бројот на почетните потези што се потребни по продолжените паузи при стартување.

Повеќе функциска контролна на рачката

Повеќе функциска контролна на рачката
Лесна и удобна контрола на палецот значи дека раката на операторот никогаш не ја напушта рачката.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Вие исто така би сакале…