Моторна косилка за трева FARM F460K

///Моторна косилка за трева FARM F460K

Моторна косилка за трева FARM F460K

16,550.00 ден

Моторна косилка за трева FARM by WÜRTH F460K

Шифра за нарачка: 1460

Опис на производот

Моторна косилка за трева FARM F460K

 

Спецификација на продуктот

 

Моторна косилка F460К
Мотор Т475
Куќиште 18″ метално куќиште
Димензија на тркалца 7″ (предни)/ 8″(задни)
Собирач исфрлување позади (корпа)
Зафатнина на корпа за трева 60 литри
Површина на косење до 1100 m2
Самоиспирање Фабрички вграден конектор на куќиште
Напредни функции Малчирање
Резервоар за гориво 1 литри
Резервоар за масло 0,6 литри
Ширина на косење 46 cm
Висина на косење 2,5 – 7,5  cm 7 нивоа на висинско подесување
Мобилност Туркачка
Зафатнина 139 cc

farm by wurth

 

 

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.