Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB

///Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB

15,999.00 ден

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB

Карактеристики и предности

  • Мотор: Briggs & Stratton 500E
  • Метално куќиште
  • Мануелно стартување
  • Висина на косење, 8 нивоа (25-70 mm)
  • Држач за чашки
  • Странично исфрлање на трева без корпа
  • Прибирање на трева во корпа
  • Рачка за пренос

Спецификација на продуктот

Моторна косилка за трева LMEm 4602 BB
Тип на гориво (бензин 95)
Моќ на моторот 1,8 KW
Мотор Briggs & Stratton 500E
Големина на корпа во 60 L
Ниво на косење 8 25 -70 mm
Број на вртежи на моторот 2750 rpm
Дијаметар на косење 46 cm
Димензија на тркала (напред/назад) 178/279
Зафатнина 148 cm 3
Големина на резервоар (l) 0.8 L
Димензија на косилката во (мм) 165 x 55 x 115
Тежина: 34 kg

rem power

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…