Отсечна прецизна циркуларна пила FERM 90W SSM1007

Почетна/FERM, Рачен електричен алат, Убодни пили, Циркуларни пили/Отсечна прецизна циркуларна пила FERM 90W SSM1007

Отсечна прецизна циркуларна пила FERM 90W SSM1007

9,999.00 ден

Отсечна прецизна циркуларна пила FERM 90W SSM1007

Опис

Отсечна прецизна циркуларна пила FERM 90W SSM1007

Карактеристики и предности

 • Безбедносно копче
 • Лесно менлива пила
 • Водилка
 • Регулација на работна маса од 0 до 45 степени
 • Функција за издувување на прашина
 • Водилка
 • Гумена подлога

Спецификација на продуктот

 • Прецизна рачна циркуларна пила FERM 500W CSM1043
 • Напон                                    230-240V, 50Hz
 • Моќност                                90W
 • Брз.празен од                     1440/min.
 • Регулација на маса           0-45
 • Дијаметар на диск            150 mm
 • Максимална длабочина  400 mm
 • Должина на пила              132 mm
 • Тежина  12.45 kg

 

Исорака

 • Водилка
 • 10 пили
 • 2 адаптери за пили

FERM logo

 

 

 

 

 

 

 

Гаранција 2 години.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.

Go to Top