Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

///Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

5,999.00 ден 4,999.00 ден

Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Шифра за нарачка: 1022

Опис на производот

Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Карактеристики и предности

 • Турбо млазница
 • Млазница за промена на притисокот
 • Продолжеток на млазницата
 • Влезен приклучок (со филтер)
 • Женски приклучок
 • Црево за висок притисок: 5m
 • Електричен кабел за напојување: 5m
 • Тркалца и голема рачка за лесна преносливост

Перач под висок притисок 1400W-110Bar FERM GRM1022

Спецификации

 • Напон: 220-240V˜, 50/60Hz
 • Моќност: 1400W
 • Максимален притисок: 110Bar
 • Проток на вода (литри на час): 390L/H
 • Тежина: 5.8kg

Гаранција 1 година.

FERM logo

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…