Перач под висок притисок 1800W-130Bar WÜRTH FPP1800E

Почетна/Електричен градинарски алат, Перачи под висок притисок/Перач под висок притисок 1800W-130Bar WÜRTH FPP1800E

Перач под висок притисок 1800W-130Bar WÜRTH FPP1800E

8,200.00 ден

Перач под висок притисок 1400W-110Bar WÜRTH FPP1400E

Шифра за нарака: 140

Опис

Перач под висок притисок 1800W-130Bar WÜRTH FPP1800E

 

Спецификација на продуктот

Перач под висок притисок  FPP1800E
Моќ на моторот 1800 W
Номинален притисок 100 bar
Максимален притисок 130 bar
Номинален проток 6 L/min
Максимален проток 7 L/min
Дополнитлна опрема Пиштол и црево
Тежина: kg

 

farm by wurth

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 24 месеци.

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават коментар.