Перач под висок притисок AR BLUE CLEAN 4.0 2500W

///Перач под висок притисок AR BLUE CLEAN 4.0 2500W

Перач под висок притисок AR BLUE CLEAN 4.0 2500W

14,499.00 ден

Перач под висок притисок AR BLUE CLEAN 4.0 2500W е опремен со  DTS (Dualtech System), кој ви дава поголема сила со вклучувањето на двете пумпи кога ви е нај потребно.

Шифра за нарачка: 1171

Опис на производот

Перач под висок притисок AR BLUE CLEAN 4.0 2500W

Карактеристики и предности

 • AR BLUE CLEAN 4.0 со јачина од 2500W
 • Опремен со 2 Пумпи за подобри перформанси.
 • 4.0 Twin Flow ARBC перач под висок притисок е опремен со  DTS (Dualtech System), Патентот на AR ви дава поголема сила со вклучувањето на двете пумпи кога ви е нај потребно.
 • Fast cleaning mode (2 power units) ви дава подобри перформанси за 50% (Washing Performance Power +50%).
 • Двојната млазница ги подобрува резултатите на перењер (Twin Nozzle).
 • Опремен е со две пумпи.
 • 4,0 Twin Flow интегрирана моталица за црево на рачката.
 • 8 mt текстилно црево.
 • Телескопска рачка опремена со (soft hand grip) не лизгачки држач.
 • Вграден држач за детергент (600 ml).
 • Вграден држач за сите додатоци.
 • Опремена со ротирачка млазница, подесива млазница и двојна млазница.
 • Балансирани гумени тркала (Ø 20 cm).
 • Електричен кабел со должина од 5 m.

Спецификација на продуктот

AR BLUE CLEAN 4.0 Twin Flow

 

Малсимален притисок (psi) 2175
Малсимален притисок (bar) 150
Малсимален проток (lph) 810
Малсимален температура на влезна вода (°C) 50
Јачина на моторот (Kw) 2.5
Број на вртежи RPM 3400
Напојување (Hz) 50-60
Напојување (V) 220-230
Димензија на апаратот (mm) LxWxH 387x388x895
Димензија на кутијата 420x395x770
Тежина (Kg) 14.8

AR Blue Clean

 

 

 

 

Гаранција на продуктот 12 месеци.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…