На Попуст

Перач под висок притисок BOSCH EasyAquatak 110

7,600.00 ден 5,699.00 ден

Перач под висок притисок BOSCH EasyAquatak 110 (AQT 33-11) е совршено решение за чистење без напор, Компактен и брз алат за едноставно користење.

Out of stock

Спореди

Опис на производот

Перач под висок притисок BOSCH EasyAquatak 110

Карактеристики и предности

 • Високо ефикасна моторна пумпа која овозможува брзи и лесни перформанси за чистење.
 • Компактен дизајн со широка основа за дополнителна стабилност и чување на сите додатоци.
 • Едноставна конекција за лесно подесување.
 • Варијабилна сила и ротирачки млазници за длабоко чистење.
 • Млазниците за детергент под висок притисок го намалуваат времето за чистење со брзо аплицирање на сапунот.

Спецификација на продуктот

Јачина на мотор 1.300 W
Макс. притисок 110 bar
Макс. проток 350 l/h
Макс температура на вода 40 °C
Систем на детергент Млазница за детергент под висок притисок
Тип на мотор Серија
Тип на пумпа 3 цилиндри
Материја на пумпа Полн метал
Должина на кабел 5 m
Должина на црево 5 m (PVC)
Тежина без прибор 3,8 kg
Млазница Цврста млазница за лепезаст млаз

Вклучени компоненти

 • BOSCH AQT 33-11
 • Bosch пиштол под виско притисок
 • Млазница
 • Црево 5 метри
 • Цврста млазница за лепезаст млаз
 • Ротациона млазница
 • Млазница за детергент под виско притисок, 450 ml
 • Филтер за вода

bosch 2 godini garancija