Перач под висок притисок MAKITA HW102

///Перач под висок притисок MAKITA HW102

Опис на производот

Перач под висок притисок MAKITA HW102

Карактеристики и предности

 • Црево за висок притисок со заштита од виткање и вртлива приклучок на двете страни
 • “TSS” далечински управувач за целосно исклучување на чистачот
 • Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода
 • Универзален електричен мотор со триплекс пумпа
 • Елоксирана алуминиумска глава на пумпата
 • Надворешен впрскувач на детергент
 • Брз приклучок за прибор и црево
 • Клипови од нерѓосувачки челик
 • Телескопска дршка
 • Пластични пиштол
 • Гумени тркала

Спецификација на продуктот

 • Моќност: 1.300 W
 • Максимален притисок: 100 bar
 • Максимален проток: 360 l/h
 • Должина на црево: 5 м
 • Макс. температура на влезната вода: 50 °C
 • Тежина: 5.8 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.