Перач под висок притисок MAKITA HW132

///Перач под висок притисок MAKITA HW132

Опис на производот

Перач под висок притисок MAKITA HW132

Карактеристики и предности

 • Гумено црево со челична облога со заштита од виткање и вртлив приклучок од страна на пиштолот
 • “TSS” далечински управувач за целосно исклучување на чистачот
 • Проѕирен, од надвор монтажен филтер за доводна вода
 • Индукционен мотор со триплекс пумпа
 • Армиран челичен пиштол за прскање
 • Брз приклучок за прибор и црево

Спецификација на продуктот

 • Моќност: 2.100 W
 • Максимален притисок: 140 bar
 • Максимален проток: 420 l/h
 • Должина на црево: 8 м
 • Макс. температура на влезната вода: 50 °C
 • Тежина: 18.8 kg

Makita logo

 

 

 

 

Makita 3 години продолжена гаранција

Добијте MAKITA 3 години продолжена гаранција. Со регистрација на вашиот производ до четири недели од купувањето.

Ргистрирај се тука за МАКИТА продолжена гаранција.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.