Перач под висок притисок MICHELIN MPX 14 E

///Перач под висок притисок MICHELIN MPX 14 E

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 14 E

5,999.00 ден

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 14 E

Шифра за нарачка:

Опис на производот

Перач под висок притисок MICHELIN MPX 14 E

Карактеристики

 • Компактен дизајн и моќен мотор за чистење и на поотпорни дамки
 • Достапна со 2 млазници со ротација и со хоризонтален млаз
 • Едноставен дизајн лесен за употреба и за расклопување и складирање
 • Телескопска рачка и интегриран држач за пиштолот

Спецификација на продуктот

 • Напон: 230 V
 • Моќност на моторот: 1.4 Kw
 • Проток на вода: 390 l/h
 • Макс. работен притисок: 110 bar
 • Оптимален работен притисок: 70 bar
 • Максимална температура на вода: 50° C
 • Вклучено црево за висок притисок: 3 м
 • Тежина: 7.1 kg

MICHELIN

 

 

 

Гаранција 12 месеци.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.